Valvoline Gear Oil 80W-90 1 Liter

Productnr.: 2274

€ 11,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-5 dag(en)

Beschrijving

Valvoline transmissie- en transmissieoliën voor personenauto's zoals de ATF, AXLE, CVT, DCT, GEAR en TDL hebben de meest gunstige smeereigenschappen. De ingebouwde geavanceerde additieven beschermen de beoogde onderdelen tegen prestatiebelemmerende effecten van corrosie, roest, schuimvorming en afzettingen. Deze additieven zijn ook zorgvuldig geselecteerd om de doorslagvastheid te verhogen, zelfs bij langere verversingsintervallen.

Bovendien houden zware tandwiel- en transmissieoliën zoals STOU, UTTO en UNITRAC universele vloeistoffen de versnellingsbak en het transmissiesysteem en de componenten ervan schoon en in uitstekende staat.

Alle producten hebben superieure viscositeit-temperatuureigenschappen onder een breed temperatuurbereik en klimatologische omstandigheden.

Valvoline transmissie- en tandwielvloeistoffen zorgen voor een soepele smering van doelcomponenten en verbeteren de koelefficiëntie.

Ze verlengen niet alleen de levensduur van de versnellingsbak, het differentieel en de transmissie, maar verhogen ook het brandstofverbruik.